Duminica la Palatul Mogosoaia

Pentru ca ne-am saturat de aglomeratia si zgomotul Bucurestiului, dar mai ales pentru ca era Duminica, ne-am hotarat sa mergem la Palatul Mogosoaia ( vorbesc la plural pentru ca am fost insotita de prietenul meu ) . Marturisesc cu rusine ca nu mai fusesem aici, chiar daca locuiesc de 2 ani in Bucuresti. Am avut mereu in plan, am planificat de multe ori „escapada” asta, dar niciodata nu am reusit.

Iata-ne plecati la drum, fiind aglomerat, ca de, e Bucuresti, am facut pana acolo cam 35-40 min. Locul este minunat, curtea interioara iti taie rasuflarea. Totul este curat, aranjat, intretinut exact asa cum ar trebui sa fie o asemenea cladire – monument. Am facut si o sedinta foto in gradina, pozele au iesit foarte bine, cromatica este divina. Va indemn cu caldura sa petreceti o dupa-amiaza acolo, cu copii, parinti, bunici, catei, pisici. Voi lasa aici si cateva poze dragi mie.

Comments

 1. Corina

  Si mie imi place foarte mult. De fiecare data cand am timp, merg cu drag. Imi place sa vizitez locul mai ales toamna! Culorile sunt fantastice la Palat!
  Pozele sunt foarte reusite. Felicitari!

  1. Post
   Author
 2. Madalina Covrig

  Doamne ce de frumuseti! Am ramas uimita de pozele tale, parca esti in Spania la Al Hambra, doar acolo vezi atata verdeata si piatra si cerul de un albastru… Ca spuneai de planificat, niciodata ce e planificat nu e la fel de frumos ca atunci cand e din intamplare!

  1. Post
   Author
 3. Lamiita Petre

  E minunata locatia pe care ai ales-o sa faci aceasta mica sedinta foto, iar fotograful merita si el toate felicitarile, parca ar fi un profesionist. A stiut sa te surprinda in imagini foarte frumoase. Ca sa nu mai vorbesc de cat de frumoasa esti tu.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *