Campanie testare KRUPS – Buzzstore

O ceasca de cafea consumata dimineata te poate ajuta sa ai parte de o zi excelenta si de o stare de spirit de milioane. Astfel, pentru o saptamana, am avut posibilitatea de a testa la mine acasa aceasta bijuterie pentru prepararea cafelei cu care am obtinut rezultate perfecte, ca intr-o cafenea renumita.

 

Evidence este o combinatie perfecta intre dimensiunea compacta, liniile elegante si materiale de calitate pentru un stil uluitor. Iti poti crea bauturi exceptionale cu ajutorul celor  15 retete diferite presetate. Datorita sistemului Krups Quattro Force, savurezi preparate de calitate pe baza de cafea sau ceai , iar designul modern face ca expressorul automat Evidence sa se potriveasca in orice decor.

Timp de 7 zile am beneficiat de un rasfat in fiecare dimineata cu ajutorul aparatului Krups. Sunt o mare fana a cafelei, a cafelei de calitate. Diminetile prind contur alaturi de o cana mare de cafea, in special cu lapte.

Cu greu m-am dezlipit de el pentru ca as mai fi vrut sa il testez pentru cateva zile. Nu este zgomotos, nu ocupa mult spatiu, nu se curata greu. Este perfect in orice bucatarie.

Aparatul il puteti gasi si pe emag, va las link aici, preturile incep de pe la 3000 Ron.

Comments

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 1. Mihaela

  Chiar zilele trecute am fost la o prietena si isi cumparase acest aparat, pe care si-l dorea demult asa ca am savurat impreuna un caffe latte iar baietelului meu ia facut o spuma de lapte absolut delicioasa. Acum ma tenteaza si pe mine sa-l cumpar.

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 2. Mirela Marin

  Am avut un Krups și a făcut treabă bună câțiva ani după care, o piesă ce trebuia înlocuită costa cât…jumătate din aparat. Acum am un De Longhi și sunt foarte mulțumită. O cafea la acest aparat îți face cea mai minunată zi!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *