Campanie testare TEFAL – BuzzStore

De cateva saptamani zilele mele au devenit mult mai bune, asta cu ajutorul storcatorului de fructe si legume de la Tefal. Am primit spre testare de la Buzzstore un super storcator cu ajutorul caruia imi prepar in fiecare dimineata sucuri naturale in functie de poftele mele matinale.

Despre Tefal ce ar mai trebui sa spun? Un brand tare drag mie, asta este dovedit si de numarul de produse din bucataria mea de la ei.

Storcatorul cu melc cu tehnologia Easy Clean pentru curatare rapida este dotat cu panou de control cu ecran tactil si oferă 2 trepte de viteză pentru ingrediente moi sau dure.

Mi-am dorit intotdeauna un storcator bun pentru a-mi prepara singura acasa sucuri naturale acasa din fructe si legume. Imi place foarte mult faptul ca nu face zgomot, este destul de silentios si mai ales pentru ca se curata tare usor sub jetul de apa. Sucul se prepara foarte repede , pulpa este colectata separat intr-un recipient.

Va recomand sa profitati de reducerile urmatoare de Black Friday si sa aruncati un ochi pe site-ul celor de la Emag, las aici pentru a va ajuta –> Emag

Multumesc BuzzStore pentru ocazia de a testa acest produs si felicitari pentru campaniile voastre! #buzztefal2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *