Campanie testare Gerovital Sun – BuzzStore

Hello, dragii mei cititori 🥰 Realizez si eu ca postez din ce in ce mai rar si ca nu mai sunt la fel de activa ca inainte, DAAAAR revin in forta😎

Vara deja a trecut, cel putin in calendare e deja Septembrie. In inima, in schimb, vara nu vrea sa se lase deloc dusa. Abia intoarsa din vacanta de 2 saptamani din Grecia, vreau sa va scriu aici pe scurt despre aliatii mei in cucerirea unui bronz perfect si de durata 😍

De cand ma stiu folosesc produse cu SPF, insa in ultima perioada am oferit tenului si corpului meu o mai mare atentie privind aceste produse. Asadar, nici vara aceasta nu am renuntat la SPF, dar nici la uleiurile pentru bronz – bineinteles cu SPF si ele.

Prietenii mei de la BuzzStore cred ca au presimtit ca voi pleca in vacanta anul acesta si mi-au trimis un colet cu 3 produse esentiale, din punctul meu de vedere.

  • ULEI BRONZANT imbunatatit cu betacaroten natural si ulei de masline, asigura un bronz rapid si uniform si confera suplete pielii
  • SPUMA PROTECTIE SOLARA SPF 30 este rezistenta la apa, are o formula usoara, care se absoarbe usor in piele si este imbunatatita cu Vitamina D.
  • GEL RACORITOR DUPA PLAJA este destinat utilizarii dupa expunerea la soare, chiar daca pielea nu este arsa, si este imbunatatit cu Aloe Vera si D-Pantenol.

Noua gama de produse Gerovital SUN iti ofera un bronz uniform, intens si de durata, dar si o protectie eficienta si echilibrata.  Formula unica utilizeaza activatorul bronzarii naturale, Bronzyl, un ingredient activ extrem de pur, sigur pentru sanatatea pielii, care, spre deosebire de alte ingrediente de pe piata,  nu produce pigmentarea pielii prin interactiuni chimice, ci stimuleaza si accelereaza bronzarea naturala prin cresterea sintezei de melanina in piele.

Un alt ingredient vedeta al acestei game este D-Pantenolul, care stimuleaza reinnoirea celulelor dermului si epidermului, diminueaza iritatiile si arsurile si mentine elasticitatea pielii.

Daca inca mai aveti vacante planuite anul acesta la soare, va invit sa acordati o sansa acestor produse minunate

#BUZZGerovitalSun, #BUZZStore #GerovitalSun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *